Agressiecursus

Agressietrainingen voor scholen, bedrijven en andere instellingen

U zult waarschijnlijk uit ervaring weten, dat onze maatschappij door de jaren heen enorm is veranderd. De mensen worden brutaler, velen van hun hebben allerlei beperkingen waardoor de agressie toeneemt en leraren, hulpverleners en individuelen worden steeds vaker slachtoffer van geweld.

Om te voorkomen dat de agressie alleen maar toeneemt en leerkrachten, hulpverleners of individuelen steeds meer met deze agressie geconfronteerd worden, vinden wij het belangrijk om naast ons reguliere werk rondom Muay Thai, ook trainingen aan te bieden voor de diverse andere doelgroepen.

Naast het organiseren van deze evenementen, willen wij graag met onze kennis en vaardigheden van betekenis zijn voor onze samenleving. Wij richten ons daarbij vooral op het geven van trainingen en workshops in het kader van agressie en zelfverdediging voor doelgroepen, waarvoor het van essentieel belang is om hierin geschoold te worden. Daarbij worden veiligheid, communicatie en zelfverdediging met elkaar verbonden. Uiteraard kunnen wij uw persoonlijke wensen altijd meenemen in ons programma.

Onze agressietrainingen zijn voor iedereen toegankelijk en zorgen voor meer zelfvertrouwen en kracht!

Voor meer informatie over bovenstaande training, kunt u een mail sturen naar secretariaatMTBN@hotmail.com.