Lidmaatschap

Registratie voor sportscholen

Het zal u vast niet ontgaan zijn, dat de Muay Thai Bond Nederland zich in een compleet nieuw jasje heeft gestoken, met als doel “ onze” sport naar een hoger niveau te tillen.

Door de jaren heen is de vechtsport, mede door de media en de nieuwe generatie, in een negatief beeld gekomen. Om te voorkomen dat dit beeld blijft bestaan en uiteindelijk “onze” sport vernietigt, wil de Muay Thai Bond Nederland graag samen met u op een professionele wijze werken aan een betere toekomst voor de vechtsport.

Onze organisatie vindt het van groot belang om samen te streven naar één doel, waardoor we met zijn allen de sport op een respectvolle manier kunnen blijven uitoefenen en een voorbeeld kunnen zijn voor de nieuwe generaties. Zij zullen immers onze opvolgers zijn, waardoor het belangrijk is om juist voor de nieuwe generaties een goede basis te leggen, zodat “onze” sport ook in de toekomst met passie in eer wordt gehouden!

Om kwaliteit en veiligheid te kunnen garanderen en te blijven ontwikkelen, heeft de Muay Thai Bond Nederland een werkwijze ontwikkeld, waarmee zij zich sterk onderscheidt van de diverse andere bonden. Wij richten ons niet alleen op het heden, maar willen tevens anticiperen op de toekomst.

Uiteraard is er een reglement opgesteld, om deze werkwijze in goede banen te leiden en structuur te kunnen bieden aan de samenwerkende partijen.

Kortom, een samenwerking met de Muay Thai Bond Nederland geeft U de gelegenheid om mee te werken aan een hoger niveau voor “onze” sport, waarbij wij u diverse voordelen bieden om te blijven ontwikkelen.

Indien uw sportschool zich wilt registreren bij de MTBN, stuur dan een mail naar secretariaatMTBN@hotmail.com voor meer informatie of print direct onderstaande formulieren om de registratie compleet te maken.

  • registratieformulier MTBN.
  • aanvraagformulier VOG
  • huishoudelijk reglement MTBN